Egosoft X4
  • Jóózsf István #6794
    Nekem sem rémlik ilyen hiba.
    Mindenesetre bogarászd át a beállításokat, hátha nem is hiba, hanem ficsőr! :-) Viccen felül. Lehet, hogy valami beállításban van rá magyarázat, vagy utalás, vagy bármi egyéb...

Más:
    A 7.00-ás frissítés...
    Itt egész normálisan és érthetően van leírva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Indulj el egy példátlan űrutazásra az X4: Timelines játékkal, az X4 univerzum legújabb kiegészítőjével.
    Egy izgalmas új történettel, amely az X4 homokozóján kívül játszódik, készülj fel kolosszális kihívásokra és váratlan kirándulásokra az X-sorozat történetének és történelmének mélységeibe.
    A kiterjedt új, ingyenes 7.00 frissítés számos fejlesztéssel és új funkcióval emeli az X4 űrbeli élményét.

Tehát.: Belépünk (Bejelentkezünk) ebbe a tájmlájn módba és akkor minden eddigi tevékenységünktől függetlenül teljesítenünk kell kihívásokat. Különböző jutalmakért, amiket a "saját világunkban" tudunk majd hasznosítani.
    Az én olvasatomban: Mindenki egyenlő esélyekkel, csupán a tapasztalatai segítségével küzd meg ugyanazon terepeken. Éééééééés. Nekem is jól fog futni a játék!!! :-D
    VAAAAAAGY, mint az X3 estében: Ugyanazon terepen egy másik történet alapján újrajátszod a játékot. De ennek kicsi az esélye.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

MAGÁVAL RAGADÓ FORGATÓKÖNYVEK ÉS EGYEDI FELOLDÁSOK
    Az új X4: Timelines történetébe ágyazva számos olyan forgatókönyvet találsz, amelyekben az X4 játékmenet számos különböző aspektusát megtapasztalhatod. Ezeknek a forgatókönyveknek a lejátszásával új küldetéseket is feloldasz az X4: Timelines történetszálon belül, valamint bónuszokat a tágabb X4 sandbox univerzumodhoz - köztük újragondolt, klasszikus hajókat az X-univerzum történetéből.

Az X4: Timelines több mint egy bővítés; ez egy forradalom az X4 univerzumban. Akár tapasztalt űrkutató vagy, akár újonnan érkeztél a galaxisba, ez az izgalmas új fejezet a rejtélyek, kalandok és stratégiai játékmód keverékével ígéri, hogy magával ragad.

Bár a következő bővítmény markánsan különbözik az elődeitől, egy dolog nem változik: a bővítménnyel egy időben egy jelentős ingyenes frissítés is megjelenik az X4: Foundations-hoz. A 7.00-as frissítés hatalmas lesz, és a changelog valószínűleg ismét megdönti saját rekordjainkat... 2024 tavaszán részletesebben is beszámolhatunk majd a 7.00-ról, és természetesen hozzáférést biztosítunk a nyilvános bétához, ahogy azt már megszokhattátok tőlünk.

Az előbb még értettem. Most már megint nem!

Reméltem, hogy nem kell tavaszig várnom. Kiegyeztem volna egy január végével.

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.12.28. 07:05:57