Egosoft X4
  • Jóózsf István #4461
    Természetesen ha kielégítően működik, akkor nem kell piszkálni.
    Az, hogy zárt rendszer, nem jelent semmit a hosszúhajúnak láttam mostanában egy dejóját, amiben azzal foglalkozik, hogy mivé-hová lesz a hűtőfolyadék. Az elejéről linkelem, de 10 percnél és kb 20 percnél foglalkozik vele konkrétabban (A kulcsszó a permeation) a többiben próbálja megértetni, hogyan ne rakjuk a gépbe az alkotóelemeket.
    Ha műszakibb beállítottságú vagy, akkor időnként. Mondjuk évente nem árt ellenőrizni a paszta állapotát. Ne legyen száraz. A pasztázást magát mindenki a saját hite szerint végzi. Ebbe nem akarok belekotyogni.

    Három év kell, hogy az árát is kiheverje valaki. Nem volt könnyű kiadni rá ennyi pénzt. És még taktikázni is kellett, mert ugye akkor kezdett lecsengeni a kriptovaluta őrület! Még így is egy kicsit bolondnak éreztem magam 315 pengőért VGA-t venni. És utána nem éreztem ám, hogy "nekem most milyen jó!"
    Ha viszont azt nézem, akkor ez a kártya, illetve amit most vennék, az 500-ba kerülne, ha meg várok 2-3 hónapot, akkor lehet hogy 750-be. Attól függ a szegény envídia, amelyik nyakra-főre vásárolja fel a cégeket, mennyire húzza le a népet! (Az első adandó alkalommal visszamegyek a piros oldalra!!!)