Egosoft X4
  • Jóózsf István #4442
    Néha meglepő dolgok jönnek ki a pc költségvetés terén! Az ember ritkán vesz egyben meg minden alkatrészt. Ezáltal hajlamos elfelejteni, hogy mennyit is ölt bele.
    Az első gépemnél egyszer rácsodálkoztam, hogy lehet egy fényképezőgépre 300 pengőt költeni (2000 környéke) és akkor a barátom visszakérdezett: "Neked mennyibe is fáj eddig a géped?" És akkor nagyon meglepődtem.: 100 volt a gép egy kölcsön monitorral Celeron 333, aztán később egy VOODOO3 3000, 30 körül, egy monitor 132 (19"-es! Nagyon menő voltam vele!!! ) és az "apróságok". És már ott is voltam!
    Az a két millió elsőre túlságosan is soknak tűnik. Ugyan nem néztem meg, de ilyenkor mindig szoktam benne "hibát" találni. Van amit olcsóbban is meg lehetett volna venni és van amire nem fordítottak eleget.
    A lényeg, hogy jó alaposan belegondolva nem olyan nagyon elrugaszkodott az a két guriga.

    Én tavaly év végén kiköltekeztem magam. Talán az életem utolsó gépe... Nem azért mert meghalok, hanem mert nagy csalódás számomra amit ezek a rabló haramiák fejlődés címen bemutatnak. Ha ilyen iramban haladnak, akkor ez az összeállítás a tíz éves kort is meg fogja élni, kisebb módosítással.

    Szóval monitor anomáliák vannak, de együtt tudsz élni velük!