Egosoft X4
  • Jóózsf István #4103
    Lakást építettél a gyárhoz? (A kaját és a gyógyszert magától intézi a gazdasági igazgató.) Merthogy abba költöznek be és szaporodnak. Baromi lassan lesz meg a létszám!

Igen. Ugyanarra a mod-ra gondoltam én is. Amíg nem érzed, hogy belassulna addig használd egészséggel, de ne szokj hozzá, mert előbb-utóbb, beleszarik a palacsintádba!

Elindítottam a játékot és ez fogadott Na mondok itt meg mi a túró történt? Nézem a piros szöveget "Nincs elég nyersanyag" Már teljesen el voltam veszve, hogy nem értem, hogy ugyan miért ne lenne, amikor tele van a raktár. Ránézek az építési tervre és lám: Azok a modulok NINCSENEK MÉG MEGÉPÍTVE (!!!!!!!!)
    Na ennyit az információ áramlásról. Így már eszembe is jutott, hogy igen. Itt hagytam abba több mint egy hete a játékot!
    Felhívom Alzheimer barátomat, hogy adjon kölcsön egy nagyobb vagyont, hátha visszaadom!?!??!

"2005-ben világszerte több mint 24 millió ember szenvedett demenciában, ennek kb. 70 százalékát az Alzheimer-kór tette ki," Legyen 24'000'001... Betűzöm J.Ó.Z.S.E.F I.S.T.V.Á.N.