Egosoft X4
-
Bosszantó, mert azért 60 millából sok mást tudtam volna venni.
Gondolom az EQ dokkok miatt van kétféle modul, mert ott ugye nem lehet gyártatni.
És, ha ugye belegondolok, akkor a Wharf-okon is lehet javíttatni és ott csak a sárga modul van. Hogy én mekkora hülye vagyok
Most már mindegy, tanulópénz.
A nagyokból először biztos, hogy csak az építőt veszem meg, annak több értelme van.
ÉS AKKOR KI ÉPÍTI a HAJÓT? ha nincs építő emberke.
Amúgy ez a munkaerős hülyeség, hogy működik? Mindig visszaszámol az óra, van kaja-pia dögivel és mégis mindig 44-en áll a számláló. De már 7000 fölött kellene lennie. Az épített hajókba így nincs emberke sem.
Lehet, hogy mindenki terméketlen? Vagy túldolgoztatom őket és nincs idejük hancúrozni?
Míg el nem felejtem sokadszorra.
Vagy éppen az érzékelő határon van az egyik SY, vagy a spawn rendszer tényleg csal.
Eladtam a foglalt hajót, ami azonnal ki is dokkolt, majd pár másodperc múlva eltűnt.
És pedig a közelben áll két L-es hajóm is, amiknek azért elég nagy az érzékelő hatótávjuk még mod nélkül is.
A mod.
M-es hajón asszem 100 km-ig tolja ki a távot, S-es hajón 50 km, XL-es hajón talán 200 km. Az L-esekét most annyira nem nézegettem.
Legalábbis ennek kellene működnie, de nem működik rendesen.
Lehet tuningolni a hajó érzékelőjét és pl. az S-esnek így 60 km-re lehet kitolni. Csakhogy ez már semmit nem ér. A térképen plusz egy hatszög körbe, de az állomást akkor is csak 50 km-en belülről azonosítja, ahogy a hajókat is csak ilyen távon látja.
A rendszerek nagyja és az állomások nagyja is fel van térképezve. Lehet ki is kapcsolom, mert a műholdaknak is bekavar. Elvileg növeli azok látótávját is, de gyakorlatilag nem. Csak a térképen a fekete terület nő meg, de mégsem mutatja az ott lévő hajókat. Ha kimegyek a rendszerből, akkor meg teljesen visszaáll alapra.
Bár asszem ez a mod csinálja azt is, hogy 200 km-en belül kérdőjellel jelzi az esetleges Lockbox-okat. Azért ez nagy segítség. És ez még működik.
Igaz, hogy mostanában nem is keresgélek ilyeneket, mert a legtöbb dolog megvásárolható.