Egosoft X4
-
Gondoltam megnézem a Sárkányom, kell e valamit javítani rajta és mindjárt tesztelem is az új modulokat.
Természetesen dokkolási engedélyt nem az új modulokba kaptam, hanem egy 8M-es placcra. Ami talán még jó is.
Ugyanis egy kis minimális javításra is 5 percet írt ki, amit egyáltalán nem értettem.
Mivel nem a "megfelelő" helyen dokkoltam, ezért az 5 perc helyett instant lett.
Ezt már tapasztaltam L-es hajóknál is. Ha én dokkolok be és intézem a felszerelést, javítást, akkor az instant lesz.
Ha utasításba adom, akkor a hajó beparkol a megfelelő modulba és meg kell várni a kiszabott időt.
Ha csak bedokkoltatom a kapitánnyal a hajót, akkor az egyik kampóra áll rá. Ha kiadom a módosításra az utasítást, akkor átparkol és várhatok.
A hajó árainak meghatározásánál mit jelent a 100%?
Mi alapján számolja az értékét?
Legyártottam egy Boa-t és 330k körül fizettek érte.
Bár érdekes volt, mert semmilyen hajtómű modul BP-m nem volt, de mégis tudtak leadni rendelést.
Aztán bevásároltam S-es és M-es modulokból. Nem mindet, de most már tényleg lehet gyártani.
Csak bővíteni kell az állomást, ami nem egyszerű, ha a megrendelések elviszik a HP-t.
Annyit kell talicskázni, hogy alig jut idő másra. Ha mást csinálok, akkor meg nem épül semmi, mert úgy belemélyedek.