Wootan#81
Ne zavarjon, hogy Kenobi képzett jedi mester volt + lényegében diplomata, amit az első 3 filmben részben be is mutatnak. Egyébként csak a te kedvedért elővettem a new hope hivatalos regényét, és abban benne van, hogy Kenobi a kocsmában wookie nyelven beszél Chewbacca-val, tehát ismeri a nyelvet.
"Esetleg Reynek a CV-jét? Nem érzed, hogy full nevetséges az elvárásod?"
Az nevetséges elvárás, hogy az ember logikusan felépített sztorit várna el egy filmtől? Én kérek elnézést.
"Küldj be egy ötletet a Disney-nek, hogy forgassanak egy spin-off-ot Rey, a VII. részt megelőző életéről!"
Az elég rövid film lenne, mivel kb. 5 évesen hagyták ott a Jakkun. Biztos ott tanult meg wookieul, meg droidul, meg falcont vezetni, meg lézerkardot használni, két homokdűne között.
"Ráadásul nem tudom, hogy honnan veszed, hogy az eredeti trilógiában nem értették, hogy mit mond Chewbacca (azt meg főleg nem tudom, hogy mikor álmodtad, hogy C3PO fordított)"
Pl. a falconon, mikor "sakkoznak", de most csak a te kedvedért nem nézem meg a filmeket, meg olvasom el a könyveket, tedd meg te ha érdekel.