• HUIrnok
    Amire most felhívod a figyelmet kedves NEXUS6, az teljesen kezelendő lehetne! Csak én már nem tudok ennek (elégségesen) sok időt szentelni... Mint korábban írtam a társadalmi státuszom miatt nincsen hozzá tőkeerőm se! Sok ember biztosan így van, mint mi, hogy tudatában van e probléma bűvkörének. Ami taglalja is a megujúló, meg a régebbi generációs lobbi médiaszerepét, illetve annak undok hozzáállását is, ami van akire hatni kezd, hogy te magad (is) vagy (főleg), csak a felelős minden bajért a bolygón is! Ez az általános üzenetük...

Pedig, ha megnézzük! A gazdasági modellek, az iskolai keretek és a pénzrendszer átszervezése is a megoldás egyik eleme lehetne! Így a lobbi ereje lelombozódható! Egy ilyen lépcsőzetes módon. Szerintem ez itt Magyarországon (plusz: később EU/világszerte is) megvalósítható volna, de egyik ilyen közügyi (sóhivatali) tömörülést sem érdekli ez igazán. Legalábbis amíg az internet bugyrai mellett, az ismeresetségi köröm és a mélyebben levő ügyek felmérése tekintetében is. Erre jutottam!

Magam még, csak inkubátori státuszban tartva építek egy lehetséges ötlethalmazt. Ha esetleg érdekelne, illetve tudsz még adni ötleteket, akkor PÜ-t küldj és utána megmutatom. Itt ezzel nem akarok fórumszabályt sérteni...
    Utoljára szerkesztette: HUIrnok, 2016.12.11. 13:20:02