• HUIrnok
    Én az életem folyamán, csak apránként tudtam megvilágosódni abban a tekintetben, hogy valóban mi az, amit meglehet tenni önmagunk és a Föld környezetének gyógyításáért... Józan keretek között, csak azt tehettem, hogy a szemét egy részét újrahasznosítani kezdtem. Nem is termelem heti kilószámra a szemetet, amikor mások meg gondolkodás nélkül kidobják azt, ami tényleg lehetne még újrahasznosítható... Az üvegek elmosva, még tökéletesek lehetnek! A műanyag meg egyelőre összelapítva egy dobozban van összegyűjtve, együtt az aludobozokkal, amikor egy-egy alkalom erejéig megittam egy energiaitalt, de azóta már sok víz lefolyt a Dunán!

Kiszámoltam még régen és büszke vagyok rá, hogy így élhetek! A szemét, ami időnként még nálam megterem hetente (Nincsen 150g...), az márcsak a papírhulladék, de azt fel lehet használni fűtéshez! Legalábbis téli időszakra tökéletes!

Sajnos az esővíz felhasználása nem igazán lehetséges, mert nézve a tanulmányokat, az kezd kirajzolódni, hogy tényleg vannak benne olyan mérgező vegyületek, ami miatt lehetetlen már újra felhasználni bármire is a víz ezen formáját.

Ételmaradék: Az nálam gyakorlatilag nincs!

Áramfejlesztési terven is már gondolkozom, csak sajnos a társadalmi státuszom miatt (munkanélküliek sora) nem tudok hozzáférni a szükséges cikkekhez, ami csökkentené a havi költségeimet áramhasználat terén... Ezért sajnos, csak a terveim 10%-a az, ami jó, ha 5 éven belúl beteljesül.
    Utoljára szerkesztette: HUIrnok, 2016.12.10. 19:37:28