• gforce9
    "Szal viccet félretéve, amíg ilyen az elosztási rendszer, addig a legjobb amit tehetsz, hogy elköltöd azt amit kaptál, arra, amihez hozzájutsz."

Ne haragudj, de inkább nem leszek ennyire egységsugarú, attól függetlenül, hogy nem vagyok gazdag ember.

"Te meg én meg rághatjuk a zöldrágót, meg vehetünk zöld monitort, meg ájfont, meg amit akarsz, mert mi csak fogyasztók vagyunk, ha nem fogyasztasz max egy valakivel tudsz kitolni, saját magaddal."

Sajnálom, ha a hszemből neked ez jött le. Érdekes módon sok ember tud teljes életet élni úgy, hogy mellette nem a zöldrágót eszik és zöld ifonnal telefonál 2 évente cserélve.

A greenpeace szerintem meg többet árt mint használ. Mert ésszerűtlen hülye dolgok sokasága mellett törnek pálcát, miközben a természettudományos ismereteik enyhén szólva is hézagosak..... Mint ideológia dicsérendő, de amit csinálnak az közröhej.

A "nem elvásárolt pénz"-re pedig. Ha nem tudod ésszerűen felhasználni, nem pedig minden szart megvéve..... nos ez az a pont amin változtatni kéne..... kéne tudnod, ha gondolkozol, hogyan lehet felhasználni értelmesen.