• Tetsuo
    Én semmin nem lepődtem meg és már régen leírtam, hogy az a nagy "demokrácia" szégyene, hogy a sok szempontból etalon országban két ilyen pojáca közül dől el, ki lesz a legbefolyásosabb (ország)elnök a világban.
    Donald Trump piszkos ügyeiről nem tudok, Clintonéról már a kampány előtt is bőven. Ráadásul amitt eddig üzent Trump, az többé-kevésbé szimpatikus is nekem; ellenben Clinton politikai iránya, nyilvánvaló mellébeszélései hányingert keltenek.
    Ángyán Józsefen és Novák Elődön (no meg Dúró Dórán, de ő nem sok vizet zavar) kívül nem ismerek tisztességes politikust. Úgy gondolom, a mai politika a világon mindenütt romlott és így vagy úgy, de a helyi és/vagy globális maffia része; vagyis a politika ott kezdődik, ahol a tisztesség véget ér...
    Ha esetleg Trump kilógna a sorból és a "maffia" vagy a status quo ellen hadakozna, akkor hamar lekerül a posztról, ha nem így tesz, megkapja a jussát - szerintem.
    Clinton legújabb botrányai tették az i-re a pontot, tehát a Wikileaks, vagy az orosz titkosszolgálat segítette győzelemre Trumpot és így van jól, ugyanis az igazság a lényeg, nem az, hogy kik hozták azt nyilvánosságra.