• repvez
    én még csak az előzetest és a mucsi féle reklámot láttam, de nem értettem a nagy felhajtást miatta.
    Sajnos ahogy a cikkben is leirták, itthon, nincs olyan szinész aki tényleg mozivászonra való és tényleg eljátsza a szerepét hitelesen.
    Mindegyik szinházi monológként elmondja a szövegét és az operatőr és a forgatókönyv iró meg aszisztl hozzá.Nem probálnak semmi olyat itthon ahol a külföldi moziknál már egy első éves kisujból tud.Már ott tartunk , hogy a házivideok Goproval látványosabbak és ötletesebbek mint a milliárdos nagy játékfilmek itthon.
    A szinészek nem képesek eljátszani más személyeket, minden filmben ugyan azt a stilust nyomja mindegyik függetlenül, hogy jó, rossz karaktert játszik.

Bármyelyik külföldi filmet meg lehet nézni, hogy ugyan az a szinész képes hitelesen alakitani egy drogbárót, egy rendőrt, egy vigjáték főhősét ugy, hogy fel sem tünik, hogy most itt ugyan az a szinész , hanem azonosulsz vele, hogy ö itt most tényleg az akit játszik.
    Ld.: Reviczky, Gálvölgyi, Kern, Koltai, mind csak ugyan azt tolja mindegy mi a film .

Arról nem is beszélve, hogy itthon nem képesek elszakadni a szoci világtól, nincs olyan , hogy ne elvtársozzanak benne vagy a hatalmi rendszer ne kerülne központi szerepbe.ÉS csak is a vigjátékot nyomatják, ahogy a mellékelt ábra is mutatja Akció filmet nem tudnak és nem is akarnak csinálni.
    Pedig van itthon Oscar dijas operatőrünk, és világhírű CGI csapat , pénz is lenne rá, csak mindig olyanra megy el ami nem érdemli meg vagy legalább is nem látszik meg , hogy mire ment el anyni

Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.11.24. 23:15:57