• Szefmester
    #3
    Van ilyen opció hogy xy oldaltól ne kapj semmit. Csak annyi a gond ezzel a metódussal, hogy "csak" magad kíméled meg további álhírterjesztő oldalaktól, de mások azt még látni fogják, és az fb ajánlgatni fogja őket.
    Ha Tömegesen elkezdik osztályozni hogy mennyire hasznos a tartalom akkor persze kialakul a rajongó/hívő vs trollok/értelmes gondolkodók csoportja, és folytonos jelentgetésháborúk fognak kialakulni.
    Elég megnézni pár hívőket "kifigurázó" tényeket közlő oldalt. Belép a hívő és nekiáll trollkodni (tpikusan wmiki aka Miki Weisz félék), majd amikor már a legkitartóbbak sem akarnak vele vitatkozni, elkezdi jelentgetni az oldalt ilyen olyan sérelem miatt, miközben ő maga mást sem csinál csak sértegeti a közösséget. Ha csak simán jelented akkor nem történik semmi mert nem tesz semmi olyat amit egy algoritmus instant kiszűrne, ember meg nem fog vele foglalkozni... felajánlják hogy tiltsd le és kész.
    Na, ha az ilyen wmikik elkezdenek rászállni a tucatnyi regükkel egy oldalra akkor azt hamarosan nem fogja látni az aki nem ismeri, de lehet érdekelné és igazat ír.

    Az ilyen tudnodkell szarokat bíróságilag kellene bezáratni álhírterjesztés, kuruzslás vagy mittudomén milyen dologra hivatkozva, és keményen megbírságoltatni őket. Mindet... kivétel nélkül.