• lammaer
    " az indexen mindig:" - indexes cikket linkeltem?

"És mikor nem voltunk EU tagok, tehát pont nulla EU támogatást kaptunk, hogy lehet, hogy NEM PÖRGÖTT LE a gazdaság? "

Konkrétan? El se indult... 0-ról nehéz lepörögni...

"Ezért baj, hogy nem olvasol mást, csak az index444hvg-t... ilyen kb. minden országban van, és töredéke az egész összegnek. Holland mókusátjáró az autópálya fölött, fél méteres vas kilátók Romániában és társai. Ez így propaganda. "

Értem... tehát amikor vki megkérdőjelez egy értelmetlen beruházást, arra nyugaton is az a reakció, hogy: 1 - "ha vkinek nem tetszik akkor még többet rakok bele" 2- titkosítjuk 3- kiemelt beruházássá nyilvánítjuk

"Ezért baj, hogy nem olvasol mást, csak az index444hvg-t... "

Mit javasolsz mit olvassak/nézzek/hallgassak?
    Reggelente pl viccből be van rakva a petőfi. Tudod mi ott a hír? Az hogy csuhajfalván megnyitottak egy pékséget és 3 új munkahelyet létrehoztak....

"- az egyik alatt volt 3 leminősítés... "
    "- a másik alatt volt 1 le, 1 fel, 85-ről 75-re mérséklődő államadósság, 2% körüli áht hiány,"

Aha, minden bizonnyal a 2008-9-es gazdasági világválságnak az égvilágon nem volt köze ahhoz hogy miért ment lefele akkoriban az egész világgal együtt a mi gazdaságunk is.

Milyen 85-re emlékszel? https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga

Vhogy pont 2010-ben kezdett felfele menni az a hiány :) és még nem vagyunk ott ahol elqúró idején állt.... ez a sikersztori?

"Van a korrupció pofájának mértékegysége? Hagyóéknál nehezen lehetett pofátlanabbnak lenni szerintem. "

Van. Az hogy MENNYIT lopnak el nagyon jó mértékegység... mennyi is volt az a hagyó féle nokiásdobozos sztori? 20-24 millió forint.... akkor nézzük matolcsi MNBs húzását.... mennyi is a nemközpénz? LAZÁN a 10x-ese...

Rogán "bevándorlási államkötvényein darabonként 23-31 millió forint megy offshoreba... akaro még hagyó 10 milliós bulijait összehasonlítani?

"De itt mágikusan örülsz neki, de mikor az orbánkormány játszóteret épít öntöde helyett, mert arra ad pénzt az EU, akkor meg őket fikázod."

Mi van? Hol írtam bármikor olyat hogy az állam szemét mert játszóteret épít?

"Románia és Bulgária is EU tag, csak szólok..."
    Ne aggódj, ahogy a románok intézik a korrupciós ügyeket (éppen most bukik megint a fejes odaát) hamarosan elhúznak ők is mellettünk. A lesajnált szlovákok már rég előttünk járnak.. persze mert ott nem volt elmultnyócév :D

"hogy ha van szabad munkavállalás, akkor meg azon megy a sírás, hogy "jaj külföldön dolgoznak a magyarok""

Bocsánat ki sír rajta? Meg gondolkodj már kicsit, neked mint egyének mi a jobb? Az hogy szabadon dönthetsz hol szeretnél melózni vagy az ha korlátozva vagy?

"Így van"
    Mi a szösz, elgépeltél valamit?

"nem úgy állítják be, hogy rossz, hanem úgy, hogy mond meg csinál hülyeségeket, mert éppenséggel mond meg csinál hülyeségeket."

sztem az a baj, hogy az EUt úgy tekintik hogy vannak ŐK meg vagyunk MI... miközben az EUban ott van a képviseletünk, és úgy kéne néni, MI vagyunk az EU. De amig az van hogy brüsszel a gonosz, addig mindig ŐK lesznek....