gforce9#35
"Aham.....persze. Szerintem neked nincs róla, ezért hiszed, h nekik van."
Nézd, az ország egyben van attól még, hogy elmondják naponta mindenhol hogy már itt a vég és vannak eredmények is, nem csak lopás. Másodrészt: újraválasztották őket és ahogy a helyzet kinéz 2018-ban is ez lesz. Ami azt jelenti, hogy a szavazásra hajlandó emberek többségének megfelel. Lehet őket hülyének nézni, csak épp nem célszerű.
"Tájékozódj!" a te szavaddal élve:
"A fidesz ezzel jutott hatalomra....." Minden párt ezzel jutott hatalomra.
"Ezerszámra lehet youtube-on találni videókat arról, hogy mit mondott a Fidesz választás előtt, s mit azóta ugyanazon témáról. "
Minden valaha kormányon volt pártról ezerszám lehet találni, a kezdeti időket leszámítva, mert akkor még nem volt youtube és alig van feltötve képi anyag. Ismét: "Tájékozódj!"
"Mitől lenne ez jó kormányzás?"
Ilyet én nem mondtam. Kormányképességet mondtam. Marhára nem vagyok fideszszavazó. Sőt jelenleg semmilyen szavazó nem vagyok, mert nincs olyan csoport aki mellé nyugodt szívvel tudnék X-et tenni.
Az egész hszed szintén csak fikázás, amit a jelenlegi ellenzék csinál. Erről beszéltem. Ezért van jelenleg bebetonozva a jelenlegi kormány. Ebből kéne felébrednie az ellenzéknek (legyen bal vagy jobb) Összeszedett, konstruktív politikát folytatni és volna esély váltani. Így, ahogy te teszed, hogy szavakat adsz a számba, fikázol és tájékozatlan hülyének nézel, pusztán azért, mert más a véleményem így nemhinném, hogy normális ember szívébe tudnád lopni magad :) Mondjuk gondolom nem is az a célod :)