• lammaer
    Figyu, egy választási rendszer ahol a szavazatok kevesebb mint 40%a csinál 75+%os parlamenti többséget minden csak nem demokrácia.

Egy ország, ahol egy ember szava dönt el mindent, és NEM lehet számonkérni/megállítani mert megszűntette a fékek és ellensúlyok rendszerét, szintén nem demokrácia.

Egy ország ahol ha egy újság nagyon rászáll a politikusokra bezúzatásra kerül....

Én komolyan szeretnék EGYETLEN olyan emberrel találkozni, aki ahelyett hogy megsértődne és beburkolózna a hallgatásba, megvilágítaná nekem hogy hogyan tudja elfogadni és megmagyarázni magának hogy minden rendben van amikor:

- amikor egy népszavazási kezdeményezést egy hivatalban fradiszurkolók akadályoznak meg. ÉS nem történik semmi.
    - amikor a legalizált szerecsejáték monopóliumát egy haver kapja meg, és rögtön adómentessé válik
    - amikor az állampapírokat hivatalosan ellenőrizetlen offshore cégeken keresztül árulják úgy, hogy azzal a magyar államnak milliárdos veszteségeket termel
    - amikor a nemzeti bank az általa termelt nyereséget megpróbálja eldugni a nemzet elől... és amikor lebukik: NEM TÖRTÉNIK SEMMI!

Segítsen nekem valaki, hogy ezeket a dolgokat tudjam úgy látni hogy minden rendben van, ez igy van jól. Kérlek!
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.19. 08:58:36