• Tetsuo
  #18
  Áá, értem! Ha valakiről megemlítem, hogy nem magyar a származása, vagy utalok a zsidók szerepére Budapest tekintetében, esetleg egy bűnszövetkezet tagjairól információt közlök az nálad azt jelenti, hogy én utálok egy népet, vagy kollektívan hibáztatom őket.
  Ez nem más, mint egy "liberális" kettősmérce, ami a politikailag korrekt viselkedés nevében ráment az agyadra.
  Ha picit elkezdenél gondolkodni, hogy vajon vélemény-cenzúrával fenyegetnél akkor is, ha ugyanezzel nem zsidókat kritizálnék?

  Ha valakit tényleg előretolnak a származás miatt, és erről valaki beszél, akkor azt kell elítélni, akki erről beszél... világos.
  Marosvásárhelyen a románokat helyezik előre illetve támogatják, tolják a városvezetésben a magyarok ellenében. Bűn erről beszélni, bűn ezt megvitatni?

  Addig nem lehet arányokról beszélni, amíg azt valaki egzakt módon be nem bizonyítja, de tilos statisztikát készíteni - nehogy ez kiderüljön. Ugyanez a helyzet a mára polkorrektül letagadott, sokáig kriminalisztikai fogalomként létező cigánybűnözéssel, vagy a börtönök országos / régiós etnikai arányával.
  A példa kedvéért itt egy zsidó "énekes", őt is cenzúráznád?:
  https://www.youtube.com/watch?v=CtKsaB5xgxI
  Vagy Woody Allent? Óh bocsánat, elfelejtettem, hogy amit szabad Jupiternek...

  Olasz maffiáról hallottál?! Kínairól, ukránról, japánról? Egyedül zsidó maffiát nem lehet a szájra és billentyűzetre venni, de amit ugyancsak benéztél: én cionistát írtam, ami egy eszme és egyelőre lehet kritizálni, sok zsidó is ezt teszi (vallási, politikai, humanitárius, egyéb szempont alapján), csak az ő hangjukat nem mutatja a fősodratú (cionista) média.
  https://www.google.co.uk/search?client=opera&q=jews+against+zionism&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

  Elismétlem: Nincs bajom a zsidósággal, nem kedvelek azért valakit kevésbé, mert zsidó. A cionizmussal és a polkorrekt seggnyalással annál inkább bajom van. Remélem kinősz ebből az ostoba, fenyegető, érv nélküli riposztolásból.

  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.11.13. 00:02:17