• nkmedve
    #2
    Pont az Apple ne tudna egy multitouch támogatást berakni a MacOS-be, főleg, hogy csomó API közös az iOS-ssel mér sok éve? Egyszerűen csak arról van szó, hogy egy laptopnál semmi értelme az érintőképernyőnek, egyáltalán nem kényelmes használni, hacsak nem kiforditható a képernyő és változtatható tabletté a gép (ilyen Mac pedig kétlem hogy egyhamar lenne).
    Ha annyira akartak volna touch-ot a MacOS-be, akkor azzal adták volna ki az iPadot évekkel ezelőtt, de ahogy például a Windows példája is mutatta egy desktopra tervezett OS nem a legjobb tabletre (a normális Windows desktopot használva touchscreen-en elég fájdalmas), mig egy touch-ra tervezett OS nem ideális laptopra vagy asztali gépre.

    Ettől eltekintve szerintem az új Prok összességében elég rosszak lettek (egy csomó igénnyel szembement az Apple, egy halom eddigi Mac felhasználó érezheti jogosan, hogy szembe lettek köpve), ahogy a nem olyan rég bemutatott Macbook se váltotta meg a világot, de ennek semmi köze az érintőképernyő hiányához egyik esetben sem.
    Én munkára már több éve használok Mac-et, és sokáig gondolkoztam egy saját Air beszerzésén is, de mivel azt a vonalat lassan de biztosan leépitik (a 11-est megszüntették, a 13-as pedig nem volt frissitve mióta, valószinűleg már nem is lesz), az új 13-as Pro pedig nagyon antipatikus (és drága) ezért lehet hogy soha nem lesz már saját Mac-em.
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.11.06. 16:47:56