• bdzsana
    #23
    "Ráadásul mi van ha tényleg fekszik a dolog? Tehát mondjuk valakit lepedofiloznak és az illető tényleg az?"

    A jelenlegi jog szerint nem azt a kérdést kell feltenni hogy mi van ha tényleg az, hanem azt hogy mi van ha nem az. Szerintem nagyon helyesen.

    " Néhány éve volt hogy egy kiscsajt 4 zsaru megerőszakolt, a csajról (áldozat) mindent megírtak az újságok, nevét, hol lakik, hova jár suliba, még talán a bugyi méretét is. De a zsarukról semmi. Nem fordítva kellene lenni?"

    Most lusta voltam utána nézni, de úgy emlékszem, hogy itt a rendőröket nem ítélték el, tehát jogilag ártatlanok ezért helyes, hogy róluk nem sokat tudni, a nő viszont maga adott interjút elég sok médiának ő kereste fel őket, így viszont az is érthető, hogy róla mindent megírtak.

    " Mindenki írjon amit akar, az írása saját magát mínősiti"
    Ez nagyon ritka esetben van így, legtöbbször mást minősít mindenféle alapot nélkülözve és az interneten az emberek mindent elhisznek és képes szárnya kapni óriási károkat okozva.

    Alapvető probléma hogy az emberek nagy része hülye. Interneten ráadásul még bátrak is, sőt a hasonlóan gondolkodók könnyen megtalálják egymást bátorítják, erősítik meggyőződéseikben aminek a vége könnyen lehet tragédia.




    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.11.07. 12:18:40