• caprine #21
    Azért az tegyük hozzá nagyon vékony a választóvónal a véleménynyilvánitás és a gyülöletkeltés között és nagyon értelmezés, kulturális, szociologiai kérdés mit minek tekintünk.

    Ráadásul mi van ha tényleg fekszik a dolog? Tehát mondjuk valakit lepedofiloznak és az illető tényleg az? Te nem szeretnéd tudni róla hogy mondjuk a szomszédod az és hogy jobban vigyáz a gyerekeidre?

    Nézzétek meg a magyar jogrendszert a szaros bűnözöket mennyire védik az áldozatokat meg mennyire nem. Néhány éve volt hogy egy kiscsajt 4 zsaru megerőszakolt, a csajról (áldozat) mindent megírtak az újságok, nevét, hol lakik, hova jár suliba, még talán a bugyi méretét is. De a zsarukról semmi. Nem fordítva kellene lenni? Nem a bűnözöket kellene pellengérre állítani és az áldozatokat védeni???!!! Ha tiltjátok a szólás szabadságot azzal a bűnözőket is véditek!!!!

    Én a szólásszabadság híve vagyok. Mindenki írjon amit akar, az írása saját magát mínősiti, és ha olyat ír akkor kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványt. Ha meg valaki odamegy és elolvassa akkor így járt, nem tudod megtiltani neki, ha az illetőt amúgy is érdekli a téma akkor úgy is meg fogja másik oldalon találni, max idő kérdése.