• Amergin
    #20
    A dzsihádista posztolgatását hagyni kell, mert így könnyebb megfigyelni, könnyebb bizonyítékot gyűjteni és ha alapos ok van rá, akkor rajtaütni a bombagyárán, felgöngyölíteni a kapcsolati hálóját, stb...
    A pedofilok betegek és lehet, hogy kevéssé veszélyesebbek, ha a csak a számítógép előtt ülve élik ki beteges fantáziájukat. Japánban a manga filmekben rengeteg a gyermeknek látszó animált szereplő, ezek a filmek széles körben hozzáférhetők, még sem nagyobb a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény ott, mint a világ többi részén.
    Azonkívül a kormányok támogatják is őket: a buzivonagláskor a szivárvány színű zászló alatt ők is ott vonulnak szépen a drogosokkal, nekrofilokkal, zoofilokkal, gerontofilokkal, húgy-fetisisztákkal és még ki tudja milyen más aberráltakkal egyetemben. Lezárják nekik fél Budapestet és az adófizetők pénzén biztosítják nekik a rendőri védelmet. Mert hogy akkora értéket jelent az ő másságuk mindannyiunk számára, hogy ezt muszáj megtenni...
    Ha viszont azt mondanám (de nem mondom, hehe), hogy ezeket kardlapozással kéne oszlatni, akkor arról ki dönti el hogy "gyűlöletketés"? Ha azt mondom, hogy nem szeretem a zsebmetszőket, akkor az még tolerálható, de ha azt mondom, hogy nem szeretem a putricigányokat, akkor jönnek értem a maszkosok?
    Minden vélemény sért valakit, akkor minden véleményt tiltsunk be, mert "gyűlölködő"? Ezen az alapon ezt kéne.
    Vagy ha nem, akkor viszont minden véleményt engedjünk meg. Még hozzá következmények nélkül. Ha a "gyűlöletre uszításból" gyűlölet bűncselekmény lesz, na azt kell majd kivizsgálni.
    Amerikában is így van ez. Ott legálisan működik náci párt és van Ku Klux Klán. Persze a náci pártban lehet több a beépített szövetségi ügynök, mint a valódi tag, de hát ez már csak így megy. Akkor sincsenek betiltva és csak a véleményük hangoztatása miatt bebörtönözve. Mert ott az alkotmány szerint a véleményszabadság joga fölötte áll mások "érzékenységének".
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.07. 02:16:38