• NEXUS6
    #4
    Mióta megvették a Volvót és a saját ocsijaikba is szép lassan elkezdik ebépíteni, azóta pl. az EuroNCAP teszteken is kiválóan szerepelnek, megverve a legtöbb nyugati kocsit. De ez még csak a karosszéria.

    Nyugati repülőgépgyárak is gyártatnak bizonyos elemeket a kínaiaknál, szóval a sárkány legyártására vonatkozóan viszonylag új technológiájuk lehet. A J-20 sárkánya több megoldásában vissatükrözi az F-35-ön alkalmazottakat. Szerintem viszont ők is inkább egy nagyteljesítményű vadászt képzeltek el, aminek vannak korlátozotabb lopakodó képességei, mint egy lopakodót, aminek vannak korlátozott harci képességei. A kialakítás számítógépes modellezése sem okozhatott nagy gondot, mivel azért elég sok szuperszámtógépük is van ehhez.

    Csak annyit akark mondani, hogy lehet hogy gyengébb, de adott területet lefedő képesség ez is. Nem biztos, hogy 1/1 felveszi tehát a versenyt az F22-vel, de ha tudják, hogy 2-3 viszont már leszedi az amcsi gépeket, akkor annyit gyártanak, hogy a veszteséget ellensúlyozzák, illetve ráfexenek spec harceljárásokra, mert az F22-ről azért már elég sok mindent lehet tudni.

    Szerintem.