• NEXUS6
    Jajjj.
    Pontosan fogalmaztam, X-szer leírtam, amit mondani akartam, de te most még is olyan faszságot adol a számba, amiből én még mindig nem kérek, nem ezt írtam! Lásd neked is #60

De ám legyen, ha te akarsz egy ilyen kijelentésen vitatkozni (ami még egyszer mondom nem az én eredeti gondolatom), aztán fejtegeted, hogy a tudomány semmilyen vallásos tantételt nem igazolt. De akkor nesze neked itt egy jó példa, rágódj rajta:
    Az iszlám azért tart bennünket hitetlen gyaur kutyáknak és akar bennünket lemészárolni, mert mind a zsidók, mind a keresztények korábban megkapták isten szent igéjét, de azt meghamisították, szerkesztgették, eltévelyedtek, átmentek bálványimádásba, ezért akarnak bennünket meggyalázni, asszonyainkat lemészárolni, vagy valami ilyesmi....:)
    Tehát vallásos írásokban idézgetik azokat a kutatásokat, amelyek bizonyítják, hogy az ilyen olyan zsinatokon szerkesztgették a Bibliát.
    Van egy vallásuk alappillérjét képező kijelentés, ami miatt háborút viselnek ellenünk, és amit a tudomány bizonyított.

Na most hogy van ez?
    ;)