T2k#17
Nexus 7 mindig a legfrissebb bloatware-mentes lagdroiddal. Kb. fél év után egy foshalmaz lett, nem hogy lag van benne hanem csak az b+! Egyszer lemértem, 45 másodpercig tartott amíg Chrome-ban 2 fül között képes volt váltani ez az okádék. Rendszeres a "Nem válaszol a rendszerfolyamat" hibaüzenet, az egész úgy szar ahogyan csak van! Még a szomszéd 3 éves kisgyerek is földhöz baszta dühében ezt a szart mert nem indult el időben rajta a játék, pedig a 3 évesek nem szoktak még idegbetegek lenni. Ha felengeded az internetre 5 percre teljesen megdöglik az egész, ha van valami frissítés folyamatban szintén. Az utóbbi időben már csak arra lehet használni, hogy a klotyón ülve szarás közben a nyomjon valamit rajta az ember, de nem egyszer előfordult hogy mire bejött az elindítani kíván program, már végzett is az ember.
Egyszer mérgemben kiírtottam róla a kuglis kémprogramok nagyrészét, utána egy kicsit javult a sebesség de néhány hét múlva ugyanaz a szarhalmaz lett mint előtte. És akkor még nem beszéltem az lagdroid kémrendszeréről, azazhogy az egész maga egy kémszoftver. Az egész úgy okádék és úgy fos ahogyan csak van! Idiótáknak persze megéri, sőt csak azoknak.
Ezzel szemben a WP7.x-es 8.x-es ill. a W10M-es eszközeim pontosan ugyanolyan döccenésmentesen mennek a mai napig is mint amikor először kivettem azokat a dobozaikból.