• cylontoaster
    #46
    1: Végtelenül arrogáns vagy, élmény veled beszélni. Remélem az életben is ilyen vagy :) És nem, nem ez a hsz, konkrétan az összes témában írt összes hsz-ed ilyen. Természetesen nem fogsz ezen (se) elgondolkodni, de nem is kell, élj így.

    2: Feltételezed állandóan, hogy rajtad kívül mindenki más hülye, alapvető ismeretei sincsenek, és ha nem ért veled egyet akkor troll. Lásd pl wraithlord.

    3: A reflex és az ösztön nem ugyanaz. Ha ezt nem érted meg, akkor így jártál.
    A tanulás meg pláne más.
    Az intelligens életet te keverted ide, senki sem vitatta, hogy ebben van különbség.

    Ösztönlény az, aki a veleszületett "tudással", viselkedésformával éli le az életét. Ez igaz (alighanem) egy lepkére. Ha egy állat képes tanulni, akkor az nem ösztönlény. Ennyi.
    Ha szerinted egy kutya egész életét úgy éli le, hogy vannak bemenő inputok, majd arra fixen meghatározható kimenetet dob, és a kettő közt nem gondolkodik, akkor értem mi a bajod, az hogy sose láttál kutyát.

    Intelligens-e? Talán, attót függ mit értesz ez alatt, az biztos hogy sokkal limitáltabban, mint egy ember. De ennek baromira semmi köze a témához.

    4: Senkinek sem kell megtanítanod semmit, pláne nem ilyen stílusban. A múltkor kértem tőled dolgokat, érdekes arra nem válaszoltál. Nem tudom, hogy kinek képzeled magad, de nem vagy ügyeletes tanár itt, nyugodtan visszavehetsz a pofádból. Pláne amikor nem fizikai téma van, olyankor sem elfogadható ez a stílus, de akkor legalább van mire alapozd a magas lovad.
    És ne értsd félre, eszembe se jutott, hogy azt mondanád, hogy kicsit is igazam van. Ilyen valami csoda folytán még egyetlen egyszer sem írtál erre a fórumra. Ezen is el lehet gondolkodni, persze ha arra jutsz, hogy azért mert annyira nagy a tudásod, és mindennek utánanézel és átgondolod mielőtt leírod, akkor ezzel ismét nincs mit csinálni :)

    Nyugodtan válaszolj, oltogass, folytasd ezt a stílust, engem nem érdekel :)
    És megnyugodhatsz, legközelebb meggondolom, hogy írjak-e neked :)