11020361101480452337.jpg
  • BaliBoy
    #248
    Ez a sorozat semmivel sem lett jobb. Hihetetlen. A történet vezetés csapongó, átgondolatlan. A történet felépítéséről a tetris jut az eszembe. Na nem azért mert annyira illeszkednek egymáshoz a szálak. Épp ellenkezőleg! Jönnek az elemek egymás után de nem illeszkednek tökéletesen. Egymáson vannak ugyan és így adnak egy folytonosságot, de igazából csak egymásra vannak dobálva az elemek.

    Azon tűnődtem, hogy mintha erről a sorozatról írtam volna évekkel ezelőtt valami olyasmit, hogy igazából lesz@rom mindegyik karaktert mert egyikkel sem tudok azonosulni. Hát nem kellett sokat visszakeresnem a topikban... :D

    #234
    Szomorú, hogy a 3. évadban tulajdonképpen pont ugyanazokat a hibákat tudnám felsorolni mint a előzőben. (Doloresnek, legalább is az egyiknek, ismét sikerült 180 fokot fordulnia az évad végére.... hihetetlen)
    De legalább konzekvensek a készítők. Pontosan ugyanazokat a marhaságokat csinálják mint az előző évadokban, de főleg a 2-ben.
    És örülök, hogy én is konzekvens vagyok mert pontosan ugyanazokat tartottam marhaságnak mint 2 évvel ezelőtt. Örülök, hogy visszaolvashattam, amit 2 éve írtam. :))