Wasteland 3
-
Andule #66 Mindenhol kritikus hogy ki kezd tok nyilvanvaloan. Az ahogy a W2ben volt akkor meg elment de legfokepp azert mert egyertelmuen egy kickstarter project volt es mindenki tudta h meglesznek a maga limitjei. Boven nem vagyok egyedul azzal, h azt remeltem h a 3ik reszre kapunk egy letisztultabb es fejlesztett harcrendszert ha mar a jatek nagyja ugy is az. Tehat fejlesztik azt h az ellenfelek vakegerek es max 15 meterre latnak el ergo annyi dolgunk van mindenhol h 16 meterrol vagy kicsit tavolabb miutan felallitottuk a partit lovunk egy fejest arra aki a legtobbet tudna sebezni belenk. Ezt annyira fejlesztettek, h immar nem automatikus mikor egy beszelgetesbol kezdodik a csata h az ellenfel kezd, ott bejon egy csapatalapu kezdemenyezes. (Betaban legalabbis igy volt) Ezt azert igenis lehetett volna fejleszteni tovabb szimplan mar csak azzal h az ellenfeleknek (is) nagyobb erzekelest adnak es novelik minden fegyver lotavjat. Egy Fallout Tactics szintet en min vartam volna es remeltem egy Jagged Alliance 2 lightos verziot.
Tovabbra is kivancsian varom a jatekot de picit fura nekem, h miutan a W2-t komoly taktikai rpg hibridkent probaltak eladni (ahol mindketto sztem tulzas volt igy) addig ugy nez ki h a folytatasban mindket reszt higitjak tovabb. Persze lehet h eladas szempontjabol ez lesz a helyes megoldas, majd meglatjuk.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.19. 12:02:20