Wasteland 3
  • PiszkosFred
    #49
    Hát, tavaly év végéig én is úgy voltam vele, hogy soha a büdös életben nem cserélem le a win7-emet, annyira stabil és megfelelő mindenre. Win8 és win10 meg a szokásos dráma minden frissítésnél, amiről olvasni unos-untalan? Kell a francnak.

    Aztán vettem egy új gépet az elmúlt télen és arra már muszáj volt win10-et rakni (performance és dx12 miatt). Nagyon tartottam tőle, de soha semmilyen gondom nem volt vele. Sőt! Sose hittem volna fél évvel ezelőtt, hogy ezt mondom, de stabilabb és gyorsabb, mint a win7 ultim volt. Amennyire tartottam tőle, nálam annyira bejött a váltás, igaz a verziófrissítésekkel várok mindig, mert sokszor olvasni, hogy néha szarul jönnek ki- eddig megúsztam. Az okostelefon kinézettel én nem találkoztam, a gyorsmenü "csempéjén" (vagy valami ilyesmi idióta a neve) kívül amit tudtam visszaállítottam classic nézetre.

    Adatokat meg minden gyűjt rólam, a telefonom, a gépem, az összes launcher amit használok, az okosórám, a munkahelyen leadandó kötelező beszámolók/statisztikai jelentések a ksh/osap/mer, a bankom, a szomszéd pletykafészek Kati néni, én már elengedtem ezt régen - megakadályozni nem tudom, de nagyon titkolnivalóm sincs.

    Szóval tiszteletben tartom az aggodalmadat, én is így voltam vele, de nálam a váltás szerencsére pozitívan csengett le. (aztán, hogy mit hoz a jövő, meglátjuk)