Wasteland 3
 • Andule
  #186
  Igen, jol erted. Elmeletileg ugyanaz az alapmetodus, h az a csapat kezd amelyik elobb lo de mint irtam van amikor megis maskepp dont a gep. Az utobbi az erdekes mert eleg random.
  Perpill a jateknak kell meg olyan 1-2 honap min. h helyrerazzak a patchekkel, utana mondanam h erdemes Game pass-ban kiprobalni. De sztem majd olyan egy ev tavlataban fog jonni ebbol is DC valtozat, lehet akkor mar azt is ki lehet varni.

  #184
  nem hiszem h durvan felnagyitanam a problemakat, amiket leirtam mind valos hibak es/vagy a dark, gruesome hangulat gyilkosai. Elfogadom ha te csak annyit akartal ettol a jatektol, h 'mint a W2 csak kicsit szebb, Unity motorral' en meg szerettem volna ha megvalositjak amit igertek.
  "complex story", "The game will be set in the savage lands of frozen Colorado, where survival is difficult and a happy outcome is never guaranteed. Players will face difficult moral choices and make sacrifices that will change the game world." "Wasteland 3 will feature a deep and engaging story utilizing a newly-revamped dialog tree system", "we are evolving on Wasteland 2's deep tactical turn-based combat and unique encounter design" Az h ez nagyon durvan marketing bullshit lett az nem azon mulik h ki mire figyel a jatekbol.
  Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.09.15. 17:34:51