Wasteland 3
 • Andule
  #174
  De, sebeztek. Siman Rangeren (hard) is 2 loves volt barmely karid egy pszicho pap kispisztolyosnak LA kornyeken, SJ meg a jatek 2ik main Q-ig full RNG. Ag Center vegen a csavonal addig kellett toltogetni mig az elso kort mindenki tuleli, maskulonben nekem nem volt eselyem. (Angira vart a hos feladat h beguggoljon ele mint legtobb HP-s karakter) Utana lettek olyan cuccok amiktol elmult a weapon jam illetve olyan helyzetek ahol 90% folotti volt a talalti arany. Ebbol a szempontbol a 3as konyebb SJen, relative fokozatosan emelkedik a nehezseg, betaban siman lehoztam a Gardent is sebzodes (+ savescumming) nelkul.
  Perpill Rangeren tolom mert azt hittem az is eleg lesz, nem akartam egy elbaszott 95%os miss miatt toltogetni de sanszosan SJ jobb lett volna mert ahogy eddig tapasztaltam nehez meghalni. (Full party wipe kell, minden mas esetben par vacakkal fel lehet szedni a lazsalo tarsakat)
  A molni altal kifogasolt dologgal valoban ott a butasag h ha toborzunk egy uj tagot akkor az a parti atlagszintjen kezd. Elm. van olyan parbeszed ahol tudjuk hasznalni a barter skillt h feljebb tornazzuk a jutalmat, akkor hianyozhat ez a trukk de ez nem szamottevo es az eladas/vasarlasok soran ugy is megterul ... En mondjuk nem hasznalom mert amennyire a kalapos lany ert hozza megfelel de izles dolga nyilvan.
  Kezdesnek szadomazo zarnyito snipert es mechanic/explo-s gepkarabelyost inditottam de utobbit lecsereltem kesobb mert egyertelmuen az a legszarabb fegyvertipus a jatekban sebzesugyileg. (Ellenben az smg resze nagyon is jo a skillnek) A csere egy piromanias + explomanias heavy gunner lett.

  En amugy eleg sok aspektusaval murvara nem vagyok kibekulve a jateknak (initiative, sneak, UI, animal companionok es egyeb logikatlansagok ...) szoval ha vki netan rendes vasarlason gondolkodik ot perpill en lebeszelnem es kivarast javasolnek.
  Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.09.08. 02:42:53