• cylontoaster
    #27
    Ez egy fórum, ahol mindenki a személyes véleményét írja le, senki sem döntéseket hoz. Ha neked közlik, hogy hülye vagy, az nem jogosít fel arra, hogy a vonaton olcsóbban utazz. Viszont beszélni van értelme a dolgokról akkor is, ha nem vagy 100%-ban járatos a témában, ellenkező esetben minden cikk alatt azt olvasnád, hogy "hát lehet, majd kiderül". Marha érdekes lenne.
    Ha nem értesz egyet a véleményével, akkor cáfold meg. Ha nem tudod megcáfolni, akkor jönnek az ilyen magasröptű érvek, mint az, hogy "ők okos tudósemberek, biztos jobban tudják mint te".

    Az első probléma pont az, hogy koránt sem biztos, hogy akik ezt a projektet kiötlötték, látnak benne realitást, és nem egy befektetési csalás az egész. Ennyit a tekintélyre hivatkozásodról.

    Az autós példával az a gond, hogy az autót korábban kifizette zsebből egy, kicsit hóbortos vagy a fejlődést pártoló, vagy felvágni akaró gazdagabb ember. Egy ilyen projektet viszont nem nagyon fog zsebből támogatni senki, mert egyrészt nem tudja használni amiért fizet, másrészt lényegesen komolyabb összeg.
    Az ilyen érvek egyébként is hülyeségek, te hozol pár olyan találmányt ami elterjedt, bár elsőre esetleg hülyeségnek tűnt, más akkor hozzon pár olyat, ami hülyeség is maradt?

    Lehet, hogy ha már van évi 30 műhold amit feltankoljanak, akkor megéri, de addig?
    Amikor évi van csak, akkor azok töltése mennyibe kerül? Mint amikor már évi 30? Mert akkor inkább lőnek fel újat, és nincs folyamatos fejlődés. Vagy egészen addig veszteséges marad a vállalkozás? Akkor biztosan sok befektetőt találnak majd :)