• Cefet
    #4
    Valóban fingod sincs, de azért ideböfögsz. Valószínűleg ki sem tudtál dokkolni, nemhogy a játék mélységeibe belelátni... Szerencsére az ilyen játékosok nem sokáig maradnak.
    Az EVE talán a valaha volt legösszetettebb, legbonyolultabb, ugyanakkor a legélethűbb űrszimulátor, amit eddig csináltak. Ha akarsz, lehetsz "békés" bányász, vagy kereskedő, vakmerő felfedező, zsoldos, gyáros, bolygó művelő, esetleg kőkemény harcos. A legjobb benne, hogy nincs egy mindenkit agyonb*szó véres balta. Minden feladatra megvan a legalakalmasabb hajó (igazából 4, mert 4 faj van, +egyebek...), amiknek persze vannak gyengéi is. Egyedül is játszható, de akár bányászol, akár harcolsz, igazán hatékony csak csapatban leszel, megfelelően összeállított flottával.
    Nem tudom a cikkíró honnan szedte a 20. szintet (a játékban nincsenek szintek), én úgy tudom, hogy az alfa klónokra egy olyan korlátozás lesz, hogy csak tech 1-es hajókat és modulokat használhatnak, komolyabb skilleket nem tanulhatnak. Ez sok esetben biztosan hátrányt jelent majd, de cserébe bármit csinálhatsz, bárhová mehetsz időkorlát nélkül. Arra jó lesz, amire szánták: kipróbálhatod, hogy tetszik-e, és ezt sokkal szabadabban, mint eddig.