• who am I 7
    #56
    sírok :D:D:D:D:D:D:D és még te beszélsz kevés tapasztalatról....igen, 15+ év pesti vezetés (meg mittomén hány év vidék), több százezer km-el valóban rettentően kevés...ja, balesetmentesen egyébként, csak mondom. megszámolni nem tudom, hányszor mentettem már szitut a defenzív vezetéssel, de teljesen mind1, lényeg, hogy te 1 mondatból "analizálsz", mondjuk üvöltő baromságokat de az már más topik.
    nyilván pesten pl. aki először van, vagy ritkán jár vagy külföldi természetesen csak a lámpa nélküli párhuzamos útra ráqrt zebrát sasolja sötétben, nem épp azt, hogy valaki ne vágjon bele,elé, épp holvan stb.
    gondolom te azt is helyesled, hogy a (darwindijas) gyalogos szétnézés nélkül ugorjon rá az úttestre takarásból, hisz úgyis elsőbbsége van (pl. zebrán) majd az elsőbbsége megvédi az 1 tonnával szemben.

    azért "szakértőkém", elmondanám, h a kreszben vannak gyalogosra vonatkozó szabályok is, tehát az az anyuka aki szétnézés nélkül áttolja a gyereket, ugyanúgy szabálytalan, keresd meg (ha nem megy, kimásolom én neked).
    Eként a busz mögüli kiugrálás is egyre divatosabb már, az új darwindíjasok körében.
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2016.09.01. 22:16:47