• czihaki
    #1
    A globális felmelegedést részben a Föld belső szerkezetének felbomlása okozza, aminek egyik következménye a Sarki jéghegyek felolvadása, a föld szilárd rétegéből felszabadult víz, valamint az óceánok alulról való felmelegedése,-- a tengerszint magasságának emelkedése.- emiatt a laposabb tengerpartokat elönti a víz, valamint szigetek tűnhetnek el, s ráadásul globálisan, ez durva időjárás változást is fog okozni a jövőben.

    A tisztelt geológusok nagyon tévedtek amikor azt feltételezték, hogy a Föld fokozatosan kihűlő bolygó. NEM!

    A Föld egy kihűlt bolygó volt és az idő kezdetétől a Nap aktívvá válásától, az univerzumi magas feszültségű sugárzásoktól fokozatosan bomlott fel a belső anyaga és ez megállíthatatlan folyamat, amely belülről kifelé haladva pusztítja el a bolygónkat!

    Az idő kezdetén a bolygónk sokkal kisebb méretű volt és a belső felbomlás következtében lett egyre nagyobb-- Ma a Föld Magja körül, egy hatalmas Üres-Tér van. Nem pedig forró láva. A Mag nem forró és plazmaszerű, tágulni képes fala van. A belsejében vagy Higany vagy Ólom van és azzal együtt áramlik, örvénylik benne hatalmas erővel a Fehér energia, amely aztán a Sarkoknál ki, majd visszaáramlik.

    Jó lenne ha az emberiség vezető rétege észhez térne és nem vagyonosodással, háborúzással, más emberek kihasználásával elnyomásával és különböző vallásos misztikumok butításával foglalkozna, hanem a tisztességes élet megteremtésével minden ember számára, valamint ami nagyon fontos, az űrutazás tökéletesítésével-- mert a jövőben született generációk számára, pár ezer év múlva már csak egy gázos, forró platni lesz a Föld felszíne!