czihaki#10
ezt azért írod gforce9, mert fogalmad sincs arról miképp lehet eltávozni a testünkből. Igaz van egy pár indiai vagy más sóderoló hogy meditációval érik el- de ez nem igaz- ráadásul fogalmuk sincs arról se hogy mivel lehet és mi az amivel el lehet hagyni a testünket, milyen létezés egyáltalán?
Fogalma sincs egyetlen vallásnak se, hogy mi a lélek a testben? --mint ahogy a tudósok se tudják. miért mert ismétlem nagyon ritka képesség több száz vagy ezer esztendő is eltelhet mikor valakinek ilyen képessége van és azt egyáltalán felismeri, sőt éveken keresztül használva hogy még önmaga létezésével is szembesül ilyen fazonként. A lélek energia, emberi test"rajzolata, hálózatként. A természet valóban színes és fantasztikus alkotása a Földnek. De mindennek az alapja energia. Az élő testben zárt íveket alkot az energia és a test sejtes működése és a benne áramló energia együtt működik, sőt a bőrt behálózó lélek energia még oda is van fércelve" a testhez, a kínai akupunktúrás pontok csatornájának" energetikájával.--- ha a testet lehűtik a sejtekben lelassul az energia mozgása és működése- de ugyan úgy lelassul a testet behálózó két nagy energia hálózat is az ideghálózat és a szellemi lélek energia hálózat is. Ha a test nem fagy meg vagy is a sejteket alkotó fehérje, akkor elképzelhető, hogy azok az emberek akiket hibernáltak vissza-hozataluk után, sokkal okosabbakká tehetségesebbekké válnak. Amit írtam, azt nem olvastam senkitől, saját megtapasztalásaim. Igaz sokat kellett olvasnom fennmaradt ismeretekből, hogy megértsem a képességem, de még az is kevés volt-- ezért 29 évesen ott hagytam a könyvelői munkám és klinikára mentem dolgozni, hogy jobban megértsem azt amit érzékelek embereknél-- az emberi testet energetikailag. Igy ismét tanultam és osztályos és intenzív ápoló lettem-- Akkor értettem meg a kínaiak által megalkotott akupunktúrát--- bár még az is kicsit hiányos és téved egy két dologban.-- az indiai csakra elmélet viszont, teljesen rossz, irreális akár csak az újra-leszületési butaságuk!!
Nem szokásom elhinni bárkitől, bármit, de fantáziálni, nem szokásom. S mindig csak azt szoktam kimondani, vagy megírni, amiben biztos vagyok, vagy megtapasztaltam valamilyen formában..