Etinger#15
Szinkron kapcsán igazat adok neked. Azt azért hozzátenném, hogy itt érzem a leggyakoribbnak azt, hogy 1-1 magyar hang rátud verni az eredetire. Gyakran nézek angolul is rajzfilmeket, ott is vannak bizony gyengébbek. Hiába áll 1-1 karakter mögött tapasztalt, nagy név.
Zootopia meg.. nos.. valóban sablon az alapötlet, na de nem animációs szinten. Ott még nem nagyon találkoztunk ennyire jól felépített sztorival. Ha Te igen, adhatsz tippet, szívesen nézek ilyeneket. A Sausage Partyra nagyon kíváncsi vagyok, és simán lehet nagyon jó. Szubjektív dolog igazából megítélni melyik a legjobb. A Zootopia alapvetően gyerekeknek készült, és az az érdeme, hogy a felnőtteket is kifejezetten szórakoztatja, szerintem siker. S. Party ezzel szemben alapból idősebb korosztályt célozza meg (gondolom).
"az előzeteseknek az a dolga, hogy a lehető legtöbb mindent ellőjék benne"
Ezt meg muszáj nekem is kiemelnem, mert egyszerűen ez így nem igaz, már csak azért sem, mert a legtöbb előzetes nem lő el 'oly sok mindent.
Nem tudom ezt a Kis kedvencek titkos életét láttad-e... De pl ez pont becsapós volt, mert én is a ToyStory alapötletére felhúzott filmet vártam, de ez a film első 10 perce után egyszerűen nem igaz. Mert pár poént leszámítva az derül ki a filmből, hogy az állatok pont azt csinálják amire számítanánk. A kutyák nagyon várják haza a gazdit, a macskák amikor csak lehet kaja után kutatnak. Nyilván van benne pár őrült ötlet, de a Toy Story féle "misztikum" nincs benne, és nem igazán erre épül fel a sztori maradék 70-80%-a.