• TokraFan
    #15
    Kérlek értelmezd a saját magad által írottakat! Ha így teszel rá fogsz jönni, hogy az írásod semmi értékelhetőt nem tartalmaz!

    "Ezernyi helyre lehet FB regisztrációval hozzászólni, vagyis arccal, névvel, sok személyes adattal."

    Bárki regisztrálhat arccal, (ál)névvel és sok (kamu) személyes adattal. Közismert adat, hogy a közösségi oldalakon százmilliós nagyságrendű kamu profil létezik jelenleg (csak a Facebookon megközelítőleg 170millió)!
    Innentől értelmezhetetlen az érvelésed, mely szerint (pontosabban szerinted), a kamu profilokat relatíve jól és gyorsan törlik! Képtelenség mindet felismerni, különösen azokat akik profin csinálják.

    "tehát tényleg tömegek szólnak úgy hozzá, hogy azt valós névvel teszik"

    Megtennéd, hogy valamivel bizonyítod is az állításodat? Ez eddig nem több egy kinyilatkoztatásnál, amit az ég világon semmivel nem tudsz alátámasztani! Az, hogy Te személyesen mit erősítesz meg, megbocsáss, de senkit nem érdekel, különösen akkor, ha éppen a tudományos alaposság megkérdőjelezése a téma!

    Elfogadom az érvelésedet, amit bemutatod a hiteles adataidat arról, hogy a kutatásban részt vevő és magukat állítólag felvállaló, valóban saját nevük alatt kommentelő emberek megegyeznek a nyilvánosságra hozott személyes adataikban szereplőkkel! Amíg ezt nem tudod megtenni, továbbra is csak arra tudlak kérni, GONDOLKODJ!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.07. 18:21:46