• Ulrich von
    Igen, hát a mi házunkbeli néni az hajnal 3:30-4:00 közt szokta kihuzigálni a kukákat. Erről 100%-ban múltkor bizonyosodtam meg (hogy igen, ő az, és igen, a kukákat szokta húzogatni), mikor épp egész ébernek éreztem magam, és mondom megnézem már, hogy mitől nem tudok aludni olykor hajnalban. Megyek le a lépcsőn, pont jön fel, megijed, mikor meglát, aztán az ijedtség elmúltával egyből mondani kezdi hogy jól teli vannak, mi? (a kukák) De azért nyugodtan hozzam le. Nyitnám a szám, erre elismétli kb. ugyanezt,, de azért csak nyugodtan hozzam le. Normál hangerőn megjegyzem hogy jójó, de biztos hogy ez a legalkalmasabb időpont ezt csinálni (a kukahúzogatást)? Erre nem reagál semmit, nem hallotta meg.
    Szóval ad 1: Őt nyilván nem annyira zavarja a kukák zaja (amit le kell húzni egy fok lépcsőn)
    ad 2: Azt feltételezi, hogy én azért megyek le hajnal fél 4kor, mert le akarom vinni a szemetet.
    Szóval inkább hagytam a fenébe, meg úgy voltam vele, ha véletlenül fent vagyok 4kor, még vissza tudok aludni, ha viszont később húzná, akkor már lehet hogy nem.
    Utoljára szerkesztette: Ulrich von, 2016.07.14. 10:32:23