• InfoCsill
    #80
    Te sajnálsz engem "arany virágom"?
    Én sajnállak téged, olyan értékrendet és szellemi szintet ostromolsz. Tudod, én értem mit mondasz/írsz a kezdetek óta. Te nem érted azt, hogy az a szint, amit képviselsz (a védett "művészeiddel" együtt) az az erkölcsfogyaték, kapzsiság, és az általános emberi értékrendzavar -valahol- legalja, ami úgy a televízión és egyből szórakoztató tartalmú fogyasztói termékeken felnőtt társadalom nagy részét jellemzi manapság (borzalmas szint).

    Egyébként az "én döntésem" érdekes mód a világ legrangosabb egyeteme is követi: az MIT, az összes egyetemi kurzusának tananyagát elérhetővé tette INGYEN:
    http://ocw.mit.edu/courses/ocw-scholar/

    De az itthoni legjobb egyetem, az ELTE is követi már ezt a példát:
    http://www.eltereader.hu/

    Ennél szellemibb munka a világon nincs, sok évszázados rendszerezett emberi tudást kínálnak minden tudományágból, mindazt, amit nagy elődeink, kutatóink szellemi kínkeservek árán fedeztek fel/jöttek rá és gyűjtöttek össze, és jelenkori egyetemi tanárok állítottak össze, mára már teljesen INGYEN az egész világon bárki tanulhat belőle. Mégis mi kell az embereknek? Hát nem ez, inkább a bulvármédia és showbiznisz termékek DRÁGA PÉNZÉRT. Micsoda agy mosott világ tele konzumidióta zombikkal (nyugodtan magadra veheted).

    Amiről te beszélsz, az jogi köntösbe bújtatott az showbiznisz, emberi kapzsiság, bulvár, konzumidiótizmus, és az emberi szellemi produktumok legalja, kb mint akármelyik pénzért készült szórakoztató célú tévéműsor.
    Továbbra sem sajnálom a cikkben síró értékrendzavaros kapzsi embereket, ellenben téged igen, mert alapvető szellemi értékekkel és fogalmukkal sem vagy tisztában.
    FYI: ajánlom, hogy nézz utána a konzumidióta fogalmának is.
    Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2016.08.16. 13:11:28