• tomboy013
    :D Ezt te most komolyan írtad? Csak megsúgom halkan, hogy március 17-e óta elérhető a régi telefonokra Frissítési tanácsadó segítségével a hivatalos W10. Enélkül várhatod, nem fog frissülni 8.1-ről 10-re, de ettől még rég piacon van. Úgyhogy nyugodtan nézheted az állást.

©InfoCsill: Szóval az androidot kiheréltnek nevezed de a W10-es mobilt meg simán használod amin lassú, bugos és funkciószegények az app-ok :D Ühüm. Az asztali rendszert mobilon részt inkább nem is kommentálom szerintem te is tudod miért.... Ne érts félre szeretem a Windows platformot, van is egy pár Win-es telefonom de azért nem kell átesni a ló túloldalára ahogy Kanyarójani szokta.

©Megamax: És úgy gondolod ezek sztenderd problémák Windows-on? Ennyi erővel az összes droidos telefon fagy, laggol, hibaüzeneteket küld, stb. stb. Egy telefon alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Én 5 WP-s telefonból egyiken sem találkoztam az általad említett problémákkal, a Chorme-ot most hagyjuk ki az egy végtelenül minimál és funkciószegény böngésző amivel nyugodtan össze lehet ereszteni az Edge-et, tudom mert nexus-on azt használom . Szóval bátran állítom, hogy vagy egy szoftver újrahúzás vagy egy szerviz megoldja a problémáidat, egyik sem egy lehetetlen feladat.