Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
  • eta32 #331
    Ez így van, ennek örülök én is hogy aki komolyabban veszi és mélyebben bele akar merülni a farmozásban annak már nem csak az fs az alternatíva .
    Így legalább reméljük "húzzák" egymást.
    De persze az FS nagy rajongó táborát nehéz lesz átcsábítani,talán nem is lehet,nem is ez a cél,mert ott javarészt a sok gép a sok csicsa,eladja már évek óta magát,de alap játékként egy nagy üresség,jön évek óta ,teljes mértékben rátámaszkodva a modderek munkájára.
    Realisztikusság terén nem fogja tudni felvenni az FS a harcot szerintem soha a C@C -al.
    Ők nem is erre mennek rá ,mert a népnek ,az kell amit évről évre letuszkolnak a torkunkon...
    De ha csak magamból indulok ki,akkor sokan keresik azt a nem kicsi plusz dolgot-dolgokat a farmozásban amit a C@C képvisel....
    A "verseny" mindig jó ,főleg ha a felhasználók szemszögéből nézem.
    Én aki aztán az FS "megszállottja" voltam mindig ,simán belátom már most is hogy igen is érdemes volt eddig várni és még tovább is ha igazán mélyebben farmozni szeretnék.
    Optimalizálják a játékot,mert miért is ne tennék,bele rakják azokat az fő funkciókat amiket már előre írtak igen, az ő érdekük is, szerintem most azért nem kell ezekre éveket várnunk, ha csak az utóbbi fél évet nézem sokat ugrott előbbre ,nálam biztos a ranglétrán,onnantól sokat nem kell elindítanom az fs-t.
    Persze én örülnék legjobban ha nagyot villantanának FS fronton.....meglátjuk jövő ilyenkor ki merre és milyen irányba haladt és tart...