Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
  • Papa51
    Sziasztok!
    Mostanában kezdek ismerkedni ezzel a játékkal, de sajnos csak minimális angol tudásom van, inkább fordítgatok.
    Olvasgatom a hozzászólásaitokat és igen sokat lehet tanulni belőlük is. Elkezdtem a tutorial, "gazda tanfolyam" elvégzését is. Karriert választottam és a "realisztik" módot. Ott láttam többek között, hogy van 23 küldetés, de semmi jármű nincsen az elvégzéséhez. Ti már vérprofik vagytok biztosan ebben a játékban, mert hiszen nem újról van szó. El kell végezni a teljes tanfolyamot és járműveket kell vásárolni, ahhoz, hogy legyenek küldetések? Az egyik videóban egy magyar fiatalember úgy kezdi a játékot, hogy egy küldetést vállalt el és mondja, hogy elég jó a kezdő gépparkja. Na ez hogy van akkor? Vagy olyan verziójú a játéka lehet, amiben már az elején lehet csinálni küldiket? Tudnátok tanácsot adni, hogy inkább merüljek el a tanfolyamban, bár bár van némi tapasztalatom a gazdálkodásban más farmos játékok terén. Persze ez eléggé bonyolultnak látszik. Főleg a műtrágyás rész,a mikor vegyészkedni kell szinte a különböző alkotóelemekkel. Valóban ennyire érdemes volt bonyolítani vagy ezzel akarták a készítők a profizmusukat csillogtatni? Szóval ellátnátok egy kezdő Cattle & Crops játékost! Tisztelettel megköszönöm! Üdv.!