Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
  • endy papp
    Pár gondolat a kérdésedhez kapcsolódva.
    Ha nekem meg kellene vennem most hogy eléggé beleástam magam (kipróbáltam mindent benne, igaz azóta állítólag javítottak ezt-azt) nem adnék érte pénzt.
    Végig toltam az összes küldetést,így tudom mi merre működik és hogy, igaz a javítási listákban amik hibák voltak benne javították azóta nem próbáltam annyira mindet megint végig,,mivel már most a megjelenés előtt ezzel az fps-l és tartalommal ezt még korai hozzáféréssel kár volt kiadni.
    Pl pár hónapja az fps-t elég jól rendbe rakták ,mostani frissítéssel megint ott vagyok mint fél-egy évvel ezelőtt
    Természetesen a frissítéseket megkapod ,de ahogy ez a játék készül talán még jövő ilyenkor is korai hozzáférésű lesz.
    Ami jó benne a dinamikus talaj, a napszak változás,persze szerintem még ezek sem készek még ha a listában azt is írják ,ahogy a múltkor olvastam hogy az optimalizálás 100%...,meg még pár dolog.
    De neked kell eldöntened hogy megéri é neked .
    Én szerencsére (ingyen hozzáfértem) ,megveszed ha nagyon nem jön be,van rá 2 órád majd ha nem tetszik vissza kéred a pénzed.
    Amúgy a honlapjukon fórumukon mindennek utána tudsz nézni ami a játékkal kapcsolatos.