• Nagydög
  #82
  Egy dolgot igerj meg, kerlek! ha valaha is szavazni kell a kilepesrol, nem mesz el. Igazabol jo lenne, ha a valasztasoktol is tavol tartanad magad.

  "Magyarországon is ideje lenne megszavaztatni, mert amikor beléptünk nem erről volt szó, hogy csak egy kiszolgáló gyarmat ország leszünk 6 millió koldussal..."

  Igen. Es? Mit csinaljon az EU ezen a teren? Telepittesen(!) ide high tech cegeket es legyen mostantol minden szobafestobol es mukormosbol fejleszto mernok?
  Esetleg adjon egy kalap penzt, hogy felzarkozhassunk? Oh, wait! Ad. Le is lett belole terkovezve eleg sokminden. Amivel igazan elore lehetne lepni az osszeszerelo uzem statuszbol, az az oktatas. Na azt epitjuk le rohamleptekben. Nem az EU, hanem mi. Btw.: Ennek tulajdonkeppen orulhetsz, az angoloknal is az alacsonyabb kepzettseguek szavaztak inkabb a kilepesre.

  "Hol van például az eurónk???? Még a görögöknek is jutott euró, pedig hát az is csak egy csődország, de mi még ennyit sem érdemeltünk a hatalmas uniótól..."

  De most komolyan, ezt hogy? Nem az Unio adja az eurot barkinek. Van nehany alapveto kovetelmeny, aminek meg kell felelni, aztan az adott orszag ha akarja, bevezeti az Eurot. A gorogoknek sem "jutott" Euro, hanem meghamisitottak az adatokat, hogy megfeleljenek, es joreszt epp az igy bevezetett Euro miatt szenved a gazdasaguk.