• molnibalage83
    A példa fals, mert a profi sportolók olyan eredményt, látványt és teljesítményt mutatnak fel, ami nem átlagos, te nem vagy rá képes. Ellenben mi a frászkarikáért nézném azt, ahogy egy tökálagos user játszik? Vagy, ha még csak tökátlagos lenne...

A Life is Strange című játékban kíváncsi voltam mát gamer reakciójára, ezért pára beletekertem. Ekkora döbbentem rá, hogy a gémer csatornákat futtató játékosok nagy része már elnézést a kifejezésért, de valami olyan kikúrt bénán játszik, hogy arra szavak nincsenek. Tényleg nem értem én sem, hogy ki nézi és követi őket... Egyszerűen csattanat az állam, hogy kb. 5 YT-s több százezres vagy milliós feliratkozással bírók a legegyszerűbb feladványokat sem tudták megoldni és meghalt az egyik mellékszereplő, stb.

Aminek van értelem, hogy ha valaki olyan történetet tesz fel videóként, amit érdemes azért megnézni. Pl. egy jól vágott Witcher III végigjátszsást felturbózva még néhány videószerkesztési trükkel, vagy pl. PC játékosként és a The Last of US-t végignéztem 6,5 órás vágásban és egyszer talán az Uncharteded szériával is megteszem. Ennek van értelme. Live streamet nézni nemigen.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.08. 15:32:37