Asymmetrical horror game - Death is not an escape
  • Rittihilatti
    Az alapjáték csak 20 ojró, annyit szerintem mindenképpen megér. Ha tetszik a játék, később vásárolhatsz hozzá ezt-azt. Sokan voltak, akik az update megjelenésének hajnalán rögtön vettek is rikító göncöket a karakterekre....itt voltam, láttam. így is lehet csinálni...

Ha úgy döntesz, hogy megveszed a játékot, de nem akarsz másra pénzt költeni, a shards-okkal amit kapsz, óvatosan bánj. Ezzel tudod majd kiváltani azokat a dolgokat (karakterek, képességek, skinek), amikre mások sok esetben pénzt költöttek. Miért is fizetnél azért, amit ingyen is megkaphatsz?

Az újoncokkal egyébként kitolás az új rendszer és sajnos ők már nem is fogják ismerni a régit. Annak aki nem költ pénzt külön, nagyon meg kell nézni, hogy mire költi el a kapott shards-ot. Nem számoltam utána, hogy jött ki - jön ki a matek, de első ráérzésre az előző rendszer ezen téren korrektebb volt. Ezt az sem kompenzálja, hogy minden karakter saját képességei az első pillanattól kezdve használhatóak most már. A shrine of secrets árai nagyon durvák, rohadt sokba kerülne egyesével összeválogatni a legcombosabb perkeket belőle, feltételezve, hogy mindig azt dobja fel, ami Neked épp kell. Ízlés dolga, újoncként nyilván nem tudnám, most tudom, hogy az urban evasion nekem minden shardsot megérne, ha nem lenne alapból elérhető. Ezt leszámítva én inkább oldanék fel karaktereket kompletten, mint a perkjeiket egyesével, így legalább kimondottan tartalmat is kapok a játékomért.

Jelenleg 6 karakter oldható fel így, ami nem része az alapjátéknak: Feng Min, Ace Visconti, és Kate Danson túlélő oldalon, Hag, a bohóc és a doki gyilkos részről. Kate Dason nekem olyan mint valami kezdő build, szerintem ne költsetek rá. A doki nem rossz végül is, vele találkozni legtöbbet ebből a gyilkos trióból, nem véletlenül. A bohóc csak azért megy most, mert újdonság, le fog csengeni. Hag gyakorlatilag nincs, 50 meccsből kb egyszer választják.

Ez a kérdés úgy lenne izgalmas, ha hozzácsapnák ehhez a licenszes karaktereket is, akár dupla shards-ért is. Jó lenne, bár szerintem erre nem fog sor kerülni.