Asymmetrical horror game - Death is not an escape
  • Rittihilatti
    Játékosok vannak, ha a játék meghal, az a fejlesztők miatt lesz, de szerintem nem kell ettől félni, még akkor sem ha okkal gúnyolódunk olykor-olykor (lásd pretty good job so far).

Amit a kolléga írt, én is tapasztalom. Gyakran előfordul, hogy gyilkosként egyszerűen nem tölt be ellenfeleket. Máskor viszont semmi baja, szóval a matchmakerrel lehet valami. Az utolsó két update óta csinálja ezt, aligha nálunk van a hiba.

Vicces egyébként. Ha megnézed, több a fizetős karakter, mint amit az alapjátékkal megkapsz, szerintem ez gáz. Ettől függetlenül, ha most kéne megvennem a gémet, csak az alapjátékot venném meg. Az alapokat megtanulni tökéletes, a fizetőseket meg később is meg lehet venni, ha más módon nem lesznek elérhetőek.

Nekem a mai napig csak az alap van meg, és nem is tervezem bővíteni, amíg ki nem derül, hogy mi a fejlesztők terve a játékkal. 50-es szint környékén szintlépésenként kb 300-asával adja az iridescent shards-ot. Nyilván nem fog a végtelenségig emelkedni az összeg, de rendszeres játékkal egész jól lehet haladni. Ha jól emlékszem az idei roadmap-ra, 2018-ban még három túlélő-gyilkos páros fog érkezni. A pálya kérdéses, lásd a feltunningolt crotus penn-t. Hogy a 6 új karakterből mennyi lesz fizetős, azt nem tudni, valószínűleg 6/6....én annyit tudnék javasolni, hogy mindig legyen talonban legalább egy karakter felszabadításához elegendő (9000) shards.