Asymmetrical horror game - Death is not an escape
  • Rittihilatti
    A göncöknek továbbra se látom értelmét, bár van, amelyik tetszik. Claudette-ből lehet csinálni vándorcigányt, az mondjuk pont nem, szóval rossz példa :D Én nem rég voltam félúton, ha jól emlékszem, 17-es szinten vagyok (aminek sok értelmét nem látom) és legutóbb ha minden igaz 195 pontot adott szintlépésnél. Kíváncsi leszek, hogy később hogy fogja adagolni, nekem valami azt súgja, hogy inkább tartalékoljak. A "the shrine of secrets" az update óta nem működik, wiki szerint karbantartás alatt áll, nem tudom mi lesz belőle. A bohóc sem az az igazi range attack gyilkos, amit vártam; jó, nem azt mondom, hogy a pálya egyik végéből át kéne tudni dobnia az üveget, de a mostani max távolság elég nevetséges.

Én a magam részéről inkább várok, valszeg a következő update-ig. Nem most lesz, de addigra össze lehet szedni legalább két adagra való shardsot. Azt se tartom kizártnak, hogy a "shrine"-ban is csak shards-ért lehet majd vásárolni, ami mondjuk kitolás lenne az újoncokkal, de sose lehet tudni. Mivel a bloodpointokkal ellentétben nincs maximum plafon, ráérek eldönteni később is, hogy mire érdemes elkölteni.