• overseer-7
    #1
    "habár az elmúlt években már több esetben bebizonyosodott, hogy cégek, politikai pártok és magánszemélyek is szisztematikusan manipulálják a témákat, mely folyamat nehezen kiküszöbölhető."

    hát ezaz..
    én már futottam bele ilyenbe..
    ha mondjuk a hóvirág cikkbe szerkesztek bele, senkit nem érdekel..

    de ha mondjuk kijavítok pár HAZUGSÁGOT a bilderberg, vagy trilaterális fogalmakhoz fűződő cikkekben.. azonnal.. fél percen belül VALAKI visszajavítja.. és ha makacskodok.. még le is tiltanak és nem szerkeszthetek többet.

    ez a net demokrácia..
    teli van HAZUGSÁGGAL az élet.. és meg sem engedik, hogy kijavítsd.
    minden összeesküvés elmélet.. azaz.. csak kitaláció

    kitaláció a bilderberg csoport.. hiszen nem is létezik..
    kitaláció a pénzrendszer működése.. kitaláció hogy miért van háború iraqban..
    kitaláció az egész rohadt gazdaság.. meg az OPEC is csak kitaláció.. semmi sem létezik.. mindenki csukja be a szemét, és fogja be a száját.

    szólásszabadság van persze.. és Udu ulfkotte téved.. mindenki téved
    nincsen összeesküvés.. nincs olyan, hogy hatalommal bíró emberek, összeülnek és terveket szövögetnek közös érdekeik ügyében..

    minden ember ezt csinálja.. még a legalacsonyabb szinten is összeesküvés módban működik a társadalom.. pl az iskolában, amikor a diákok megbeszélik a dolgozat előtt, hogy mik lesznek a kérdések, és együttműködnek.. együtt próbálnak működni..

    aki egy kicsit is járatos az üzleti, vállalkozói szférában.. az tudja, hogy mindenhol, minden szinten összejátszás van.. összeműködés.. összebeszélés.. érdekek ellen vagy azok érdekében.

    ne legyünk már naívak..
    a buta ember lent marad.. és buta marad