• yamato41
    #34
    Komoly népmesei közhelygyűjteményt sikerült összehoznod - nem kis mértékben ellentmondva saját magadnak. Én elhiszek mindent készséggel, de továbbra is fenntartom, hogy saját környezetemben nem találkozta semmiféle problémával. Bocs, egy alkalommal igen. Egy okos renccergizda (tudod, olyan elhízott, szakállas, zsíroshajú pizzazabáló fajta) felrakta a kollégámnak a W10-et upgrade-ban 8-ról. Na, onnantól a gép belassult, használhatatlan lett. Átkozták is a W10-et veszettül. Megnéztem a gépet (kb. 3-4 éves noti). Tele volt sz*rva mindenféle "hasznos" progival, mintha az éjc gyógymódját kellett volna megvédeni a gonosz gyógyszergyáraktól (nb. sikerült volna, mert a gép használhatatlan lett). Szépen leszedegettem a szemetet. Mindjárt jobban ment a gép. Reinstall W10. Szépen ment, mondhatni tökéletesen. Egészen addig, még a fent nevezett infópatikus kezébe nem került ismét. A héten hozza megint a kollégám gyógyításra...
    Persze, nyilván akadnak hibák a W10-ben, akár komolyak is. De azért ne felejtsük el, hogy a W7 sem lett egyből az, ami most. Amikor kiadták, sok minden nem volt napi használatban, ami ma már alapdolog. Aztán emlékszünk még az SP1 előtti időkre is.
    Aki meg anélkül teszi fel, hogy nem ellenőrizte egyesével minden hw-elemét, annak meg úgy kell. Meg annak is, aki nem elég körültekintő a napi használatban, vagy csak összevissza kattintgat.